*
nl

You Say Time is a River

You Say Time is a River is een ruimtelijke, digitale poëzie bundel, ontwikkeld en samengesteld door Maria Barnas in opdracht van de AMC Kunststichting.

Iedereen in een wachtkamer leeft in een eigen tijd. Voor sommigen verstrijkt de tijd als stroop, voor anderen pulseert de tijd als een stroboscoop. Maria Barnas maakte voor de afdeling Spoedeisende hulp van het AMC met poëzie een ruimte waarin ze de uiteenlopende tijdslijnen van de bezoeker betreedbaar maakt.

Maria Barnas nodigt u uit om een gedicht van maximaal drie regels aan te leveren waarin u uw eigen tijdsbeleving vanuit de wachtruimte beschrijft. Zij maakt een keuze uit de ingezonden gedichten en laat deze vertalen. De gedichten zijn na te lezen in de digitale dichtbundel die Barnas voor het AMC samenstelt, op deze website.

Publish your poem

Send in a poem of 3 lines about your own time: poem@yousaytime.com

You guarantee to only send in work made by yourself and give admission to publish your poem (also in translation) on this website. Please mention if you would like to have your name published or not. Maximum 3 lines per poem. (See: haiku)

Credits

Typografie en design: Felix Salut
Design en programmering: Jakub Straka
Begeleiding: AMC Kunstzaken
Met dank aan het Letterenfonds

Meer informatie op www.amc.nl/kunstcollectie

5